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 QUESTION ANSWER 

1. Section 3.8.1.6 provides: “See 3.5.5 for further quality 
assurance provision.” 
 
Furthermore, under the criterion “Quality assurance of contract 
management”, the Award Criteria table on page 30 provides: 
“See Section 3.5” 
 
However, Section 3.5 pertains to "Place of work and delivery"  
 
Are these references not erroneous? 

The references are indeed erroneous and have been 
corrected in the tender specifications. 

2. Do individual assignments need to be covered by single 
invoices? 
 
For some of our clients, we have large projects, which are split 
over several invoices. 

Individual assignments may entail the issuance of several 
successive invoices. 
 
The nature, volume and duration of the requested 
services will determine invoicing and payment modalities, 
in accordance with the relevant framework contract. 
 
These modalities are detailed in the specific contracts. 

 


