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 QUESTION ANSWER 

1. Paragraph 2.2.3.1 (Lot 3) of the Tender Documents mentions 
"managing contracts for exhibitions.... (See Section 3)".  
 
However, Section 3 doesn’t seem to refer to exhibitions, 
stands, workshops and conferences in which the S2R JU 
participates. Could you please specify which section you are 
referring to? 

The pertinent section is Section 3.8.2, which provides that 
services may be requested in an EU Member State or, 
exceptionally, in a third country. 

Thus far, the S2R JU has participated in events in Brussels 
and Berlin. 

No events are foreseen to take place in third countries, 
for the time being. 

 
 

 
 
 
 



 QUESTION ANSWER 

2. Under Subcriterion "Quality assurance of contract 
management", there is a reference to Section 3.5, which covers 
place of work and delivery. Is this a typo? 

No. 
The Contracting Authority deemed it pertinent to recall 
the place of work and delivery, as this pertains to 
contract management. 

 


